Noua Ordine cu metode vechi

Acum e momentul să aflăm care e „jocul” pe care îl joacă cu adevărat elita, care sunt interesele pe viitor… nu NWO (New World Order) care zicem noi că e scopul final, deşi adevărul despre forma Noii Ordini nu o ştim, aici vorbim de „jocul” planificat cu plecare de la acţiunea Ucraina şi tot ce urmează.

Scurta ştire a agenţiei de presă Mediafax conţine următoarea propoziţie:
„Activitatea anchetatorilor internaţionali este complicată de confruntările armate dintre loialişti şi separatişti, care se intensifică, în pofida unui armistiţiu fragil în zona în care s-a prăbuşit avionul.”
Acum se pot preconiza câteva viitoare evenimente:
  1. Ajung anchetatorii acolo, îşi văd de trebă, fără incidente, vina e aruncată asupra separatiştilor şi indirect, cu ajutorul presei, asupra ruşilor care îi finanţează.
  2. Unul sau mai mulţi anchetatori e rănit, răpit sau ucis. Trebuie să intervină OSCE, NATO şi implicit armata SUA. Provocarea la adresa Rusiei va fi mare, iar reacţia ultranaţionaliştilor ruşi este impredictibilă.
  3. Mişcarea cea mai parşivă poate să vină însă din partea lui Putin. Acuzat de întreaga lume că refuză să pună capăt conflictului dintre separatişti şi loialişti, poate să arunce pe piaţă oferta de a trimite trupe să pacifice zona şi să ofere protecţie anchetatorilor.
Dacă se întâmplă varianta a treia, înseamnă că jocurile sunt mult mai parşive decât s-a crezut până acum. Înseamnă că UE o să facă pasul spre Rusia, iar până în 2020, aderarea ruşilor la Comunitate e garantată. Dacă trupele ruseşti o să se ţină de cuvânt şi o să părăsescă teritoriul ucrainean după „pacificare”, dovada că nu sunt aşa cum sunt prezentaţi în presa occidentală, o să se schimbe complet optica internaţională.
Varianta „fericită” de la punctul trei e însă şi cea mai improbabilă. Mă întreb ce se va întâmpla în cazul celorlalte două, pentru că eu cred că varianta patru, cea în care nu o să fie nici un incident şi anchetatorii o să-şi facă treaba netulburaţi, e utopica în viziunea mea.
Continui să nu cred în războiul generalizat, dar conflicte locale majore nu sunt excluse. Iar de data aceasta suntem prea aproape de focar ca să nu ţinem sub observaţie evenimentele. Şi asta îmi aminteşte de acei concetăţeni care spun că nu-i mai interesează politica, că s-au săturat şi că nu se mai implică. Dragi români, dragi europeni din România, dacă politicul doreşte implicarea noastră în război, e datoria noastră să ne intereseze politica; e datoria noastră să avem grijă de pacea ţării şi în limita posibilităţilor, de pacea regiunii noastre, Balcani sau Europa, fiecare cum se simte şi cum simte. Dar nu uita să simţi, nu uita să faci ceva, pentru copilul tău, pentru iubita ta/iubitul tău, pentru familia ta sau măcar pentru tine. Fii minim o voce!
Publicitate

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

3 răspunsuri la „Noua Ordine cu metode vechi”

Trackback-uri / pingback-uri

  1. Noua Ordine cu metode vechi | radupopescublog - 27 iulie 2014
  2. Noua Ordine cu metode vechi | - 27 iulie 2014

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: