Sclavie. Masonerie. Bani
Mişcările sociale şi politice actuale conturează un viitor ambiguu, un viitor sub semnul întrebării. Nu a trecut un secol de când drepturile şi libertăţile au fost câştigate prin luptă, o luptă dusă de pe vremea Renaşterii până când, după ultimul război mondial, s-au implementat ca o concluzie naturală. Declaraţia Universală a Drepturilor Omului se presupune că ne apără de excese, dictaturi sau alte forme de sclavie (subjugare).
A fost condamnat regimul comunist, privit ca un obstacol faţă de libertăţile şi drepturile ratificate de O.N.U. Regimul capitalist a fost la rândul său condamnat de către comunişti, ca fiind un regim în care omul este exploatat de către om. Dacă ambele declaraţii au un adevăr în ele? Comunismul îl cunoaştem; nu trebuie insistat… obturarea dreptului la libera exprimare, dreptul la libera circulaţie, dar nu a murit nimeni de foame, cel puţin după plecarea ruşilor din ţară. Capitalismul îl trăim. Avem dreptul să ne exprimăm, dar nu ne ascultă nimeni; putem emigra şi sutem priviţi cu dispreţ. Şi avem dreptul să murim de foame sau să acceptăm slujbe prost plătite. Sau să nu le găsim.
Ce variantă trebuie aleasă? Dacă nici una din variante nu întruneşte un minim de 60-70% din Drepturile Omului, ce ne rămâne? Mai mult de atât: actualele confluenţe ne îndreptăţesc să presupunem că până şi minimul actual, puţinele drepturi dobândite prin smulgere şi nu prin dăruire, vor fi puse la grea încercare.
O grămadă de articole, mai obscure sau mai mediatizate, acuză masoneria şi ramurile adiacente acesteia de conspiraţie pentru preluarea puterii mondiale. Există însă mari lacune în această teorie a conspiraţiei. Masoneria e cea mai importantă instituţie care s-a luptat să impună umanismul şi valorile Omului, peste tot pe unde a avut influenţă. A menţinut egalitatea raselor şi dreptul la propria religie. Cel mai probabil, tot masonii sunt arhitecţii Declaraţiei Drepturilor Omului. Şi atunci de ce să treacă acum în tabăra sclavagiştilor?
Aşadar, arhitecţii actualei destabilizări mondiale trebuiesc căutaţi în alte structuri, cel mai probabil fac parte dintre acţionarii (patronii?) megatrusturilor, miliardarii nedeclaraţi şi poate structuri ale serviciilor secrete. Marele haos actual, atacurile informatice şi paiaţele devenite premieri şi preşedinţi, au necesitat ani de pregătire, ani de îndobitocire a populaţiilor din ţările vizate. Ori aşa ceva grandios necesită resurse umane şi financiare colosale. Şi cel mai important: un scop (SCOP).
Toate aceste salarii reduse (peste tot în Europa), toate aceste noi legi de pe piaţa muncii şi nu în ultimă instanţă, toate aceste demonstraţii unde s-a folosit forţa brută de către forţele de ordine… toate acestea şi multe altele care încă nu se văd sau nu s-au mediatizat, ne indică o direcţie de mers, un SCOP.
Îngrădirea noastră, a maselor, prin pauperizare, va duce într-un mod direct la acceptarea condiţiei de supus a omului de rând. Sau mai simplu: sclav. Fără o rezervă de bani, chiria în aşteptare, frigiderul gol şi copiii care au nevoie de rechizite este imposibil să negociezi actualul salariu. Şi nici dacă viitorul salariu va fi micşorat tot nu vei pleca, tot nu vei ieşi în stradă. Iar copiii tăi vor privi şi vor învăţa că supunerea e bună.
Şi până la viitoarea eră sclavagistă nu va mai rămâne nimic.
Întrebarea cea mare este ce vei face acum. Nu mâine, nu peste un an. Acum. Şi ce stă în puterea maselor, numerele astea din matricile cu care jonglează calcule socio-politico-economico-distructive (pentru noi)? Deci dragă CNP-ule, măcar nu renunţa să gândeşti. Altfel suntem deja pierduţi.
9 răspunsuri la „Sclavie. Masonerie. Bani”
Trackback-uri / pingback-uri
- 28 august 2012 -
Niste sublinieri si rectificari sint necesare:
– Declaraţia Universală a Drepturilor Omului se presupune că ne apără de excese, dictaturi sau alte forme de sclavie – Gresit. Declaratia respectiva doar schimba stapinii. ONU este stapinul, restul sint sclavi. Citind Declaratia, aceasta arata clar forma de sclavie, nu inteleg de ce dai impresia ca Declaratia doreste „libertate’.
– Capitalismul îl trăim. – Nu, din pacate nu-l traim. Statul inca are mare control asupra sectorului privat.
– Dacă nici una din variante nu întruneşte un minim de 60-70% din Drepturile Omului, ce ne rămâne? – Sper ca Declaratia ONU NU este standardul in ce priveste drepturile omului pentru ca ar fi trist. Declaratia respectiva NU recunoaste drepturile omului.
Ce vom face acum? In primul rind trebuie sa ne cunoastem adversarul.
Poate era mai bine daca spuneam ca le enumera, dar oarecum prin enumerare subinteleg recunoastere… asta nu inseamna ca le vara pe gat cu forta, uite astea sunt drepturile tale Omule foloseste-le! Drepturile omului sunt multe, dar tot omul le calca cu buldozerul; de cate ori au fost implementate legi in favoarea umanismului, de atatea ori au fost ingropate mai adanc dupa….
Din pacate capitalismul nu e o definitie de sine statatoare, pleaca de la o idee si se poate ajusta in mers… e si asta o forma de capitalism, nu uita ca Franta are mai mult decat noi in proprietatea statului si e coniderata, dupa cate stiu, tara capitalista…
Ma bucur ca ma corectezi…sau atentionezi … sau pur si simplu dialogam… cat priveste cine e adversarul……………………….e prea bine ascuns ca sa il pute nominaliza, de asta sustin ca vina nu apartine masoneriei, e prea la vedere… vedem doar institutiile adversarilor, efectele, insa cine sunt? asta e alta poveste si ne duce in domenii tangente cu boala psihica numita paranoia…schizofrenie, etc… desi poate ca realitatile „bolnavilor” pot sa fie la fel de consistenta ca ale noastr 🙂
Pai aici este problema, Declaratia ONU nu enumara drepturile, ci are impresia ca le da. Iar asa cum le da, asa le si poate lua. Alea nu sint drepturi.
Franta nu este capitalista, ci este socialista. Din pacate oamenii folosesc cuvinte fara ca sa le stie sensul si din cauza asta este haosul respectiv. Capitalismul are definitia lui, oamenii vor s-o schimbe ca sa duca in eroare. La fel si cu definitia „democratiei”.
Daca nu stim rolul guvernului, ce inseamna socialism, capitalism, democratie, nu intelegem de ce se intimpla anumite lucruri. In primul rind ONU este o organizatie criminala, iar daca intelegem asta intelegem si evenimentele din jurul nostru.
Nu vreau sa ne contrazicem pentru greseli sau nu de semantica… cred ca simpla definite nu ajunge, trebuie sa privim dincolo de cuvinte, ce sperau sau ce credeau si cred oamenii ca reprezinta cuvintele… uite, cuvantul capitalism… acum 25 de ani era echivalentul de azi al diavolului, iar azi comunismul e trecut ca echivalent al diavolului… definitiile nu inseamna nimic, ei pot schimba perceptia maselor oricand. Dincolo de ceata asta verbala avem o perspectiva intuitiva a relitatii… dar cati sunt dispusi sa guste realitatea?
Majoritatea oamenilor cred ce li se spune sa creada. Definitia „capitalismului” nu s-a schimbat. Acum 25 de ani capitalismul a insemnat acelsai lucru care inseamna si astazi. Comunistii doar l-au demonizat, nu au schimbat definitia. Astazi nu este capitalism in Romania. De fapt, nu exista tara capitalista in Europa. Ne incredem in ONU ca ne da drepturi, cind de fapt ne face sclavi. Traim cu impresia ca in Romania este „capitalism”, cind de fapt tot socialista a ramas. Cum poti sa spui ca lupti impotriva socialismului cind nu recunosti ca Romania este inca socialista in mare parte? Cum poti sa spui ca lupti pentru „drepturile omului” cind citam Declaratia ONU ca standard, organizatie care inclaca drepturile omului? Pentru ca definitiile pot schimba opiniile maselor rezulta ca inseamna CEVA, ca sint importante. Altfel cei care o fac nu le-ar manipula.
Gebelezis, de unde stii ca miliardarii nu sunt ei insisi membri sau sefi ai masoneriei mondiale? Masonii originari erau oameni saraci, credinciosi dar timpul a trecut si acum o parte dintre ei sunt foarte bogati si patroni chiar de tot felul de trusturi.
Nu stiu, e doar o deductie logica si poate o dorinta a subconstientului, care doreste sa spere ca cineva care a ridicat umanitatea la rang superior epocii pietrei, nu va ajunge sa doreasca intoarcerea noastra in sclavagism si primitivism.
Salut!
Aveam cu tine link exchange pentru site-ul filme1.net.
Acum ne-am mutat pe http://www.filme-online.tv.
Daca te mai intereseaza link exchange-ul, te rog actualizeaza linkul si scrie-ne la adresa filme@outlook.com.
Te putem lista in sectiunea Parteneri, la „Alte site-uri de filme” (stanga sus). Tab-ul parteneri este vizibil pe toate paginile site-ului nostru.
In prezent avem in jur de 1000 unici/zi.
Numai bine. 😉