Suntem un trib de negri?

Pe vremea colonizărilor, modul cel mai simplu de a stăpâni sclavii era prin dezbinare şi frică. Azi, modul de a stăpâni întregi populaţii (ex: românii) s-a simplificat radical.

Luăm un popor dat, analizăm punctele de rezistenţă (tradiţii, cultură, obiceiuri, tineret) . Înfiinţăm televiziuni, ziare şi facultăţi private. Tragem o linie peste tot ceea ce nu se încadrează cu linia diriguită de noii stăpâni şi ,,voila!” .

Cel mai sadic e că se susţine libertatea şi democraţia, dar nimeni nu e capabil să definească libertatea şi minunata democraţie. Libertatea să fac ce? Ai dreptul să flămânzeşti, să înjuri şi să mori de frig. Democraţia? Permite să priveşti tv-show-uri până dă sângele pe ochi şi să nu ieşi în stradă când drepturile tale încălcate urlă în incineratoarele de vise: instituţiile statului.

Am crezut că dacă mergem şi punem ştampila pe buletinele de vot, noi vom fi cei care hotărăsc un preşedinte sau un parlamentar. Ne-am înşelat. Dacă nu fură voturi sau înscriu morţi pe liste să-i voteze, atunci cei care merg la vot sunt îndemnaţi (să nu zic manipulaţi) să-i aleagă pe ,,ei”.

Linia directoare trebuie urmată.

Publicitate

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

19 răspunsuri la „Suntem un trib de negri?”

 1. parabolanu spune:

  da frate, hai sa facem si noi o organizatie 🙂

 2. gicacontra.eu spune:

  Nu suntem un Trib de Negri.
  Suntem doar condusi de un Trib de Negri! 🙂

 3. RCA Ieftin spune:

  Uffff! Oare ce solutii mai avem?!

 4. Theodora spune:

  Craciun fericit tie, Symphoniei, familiei si prietenilor acestui blog!

 5. Joseph Smith spune:

  culmea ca in zilele astea fratii nostri negroizi se trezesc la realitate si cred ca se intoarce usor roata suprematiei in asa fel incat descendentii Imperialismului COTROPITOR (colonizator) CORUPT vor fi servitorii descendentilor celor care au fost OPRESATI fara mila prin diverse metode inca din istorie pana in zilele noastre … https://www.youtube.com/watch?v=SONid9rqlMI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: